Sådan får du den bedste belysning i hjemmet

27. juli 2023

Leder du efter den helt perfekte form for belysning i hjemmet, kan du måske have ledt efter den forkerte type pærer.

Måske er det lysstofrøret og led-pæren der er lige den knivskarpe belysning, der både er mere energivenlig end andre alternativer og har et skarpt lys.

Hvor varmt skal lyset være?

Når du skal vælge det helt rette lys, kan lysets farve have meget at sige. Leder du efter en skarpt og koldt lys, så skal du kigge efter en pærer med en høj Kelvin, som er den måleenhed, der bruges til at måle lysets farve. Det vil derfor være smart at have lys med en høj K ude på badeværelset, så du eller din partner kan se sig selv under skarpt lys mens der lægges makeup. I soveværelset kan et varmere lys med lav K være mere behageligt og passende, så du ikke står op til et ubehageligt skær.

Er du nysgerrig på at vide, hvilke typer af lysstofrør der findes, så kan du finde de mange forskellige udgaver på hjemmesiden: https://www.lyskilderdirekte.dk/led-paerer/led-lysstofror.

Lysstofrør er nemlig en god belysning at skjule. Hvis du gerne vil gemme dine lamper væk, er lysstofrør derfor også en perfekt løsning.

Det gode butikslys

Det er ikke kun i dit hjem, lysstofrør er gode, men har du egen butik, fx en salon, vil et skarpt lys som regel være meget relevant. Også her må det skarpe lys gerne være gemt, så det ikke tager for meget fokus, men samtidig bidrager til, at du kan se dine kunder helt klart og tydeligt.

Det kan være rigtig rart for kunden, at de kan se sig selv i spejlet med god belysning, og så kan du desuden se alle de små detaljer, så din udførsel kan blive knivskarp! Det er slet ikke så svært endda med den rette belysning.